Latest news

Leinonen Hviterussland er nå åpen for forretninger i Minsk May 08

Vi er glade for å informere våre kunder og partnere om at Leinonen har utvidet sin dekning av østeuropeiske markeder for å inkludere Hviterussland. Vårt kontor i Minsk er helt nytt og eies av vår overordnede enhet Leinonen Group, og tilbyr samme høykvalitets regnskaps-, lønns- og rådgivningstjenester som Leinonen er kjent for over hele Europa. Det nye kontoret forvaltes av finske hender på stedet av Tuomas M. Pukkala og ligger i hjertet av Minsks historiske sentrum på Zybitskaya Street 4.
Leinonen i Oslo 

Din regnskapsfører i hjertet av det norske næringslivet

Norge er et av de få landene i Europa som har hatt en utmerket økonomisk utvikling de siste årene. Arbeidsledigheten er lav, oljerelaterte investeringer er ganske høy og den økonomiske veksten er sterk - til tross for den økonomiske uroen i enkelte andre deler av Europa.

Den stabile økonomien, sammen med Oslo sin sentrale beliggenhet, gjør byen til det perfekte stedet å etablere seg i - hvis du ønsker å gjøre forretninger i Norge.

Gjør Leinonen til din partner. Vi kan hjelpe deg med oppstart av din virksomhet, i tillegg til alt som er relatert til regnskap og økonomi. Les mer i Om oss.

Om Selskapet

Leinonen er en profesjonell og pålitelig regnskaps- og tjenesteleverandør i det norske markedet. Oslo-kontoret er en del av et internasjonalt regnskaps- og rådgivningsselskap Leinonen Group.

Pålitelig og profesjonell

Erfaring gir trygghet. Vi har operert i regionen gjennom mange år. Vi har inngående kunnskap om også de mere utfordrende markededene og ønsker å hjelpe deg med å oppdage ditt fulle potensiale. Kontakt oss.

Dedikert Kundeservice

På Leinonen tilbyr vi alltid våre kunder en profesjonell regnskapsfører med sterke kommunikasjonsevner, og som dessuten har alle nødvendige støttefunksjoner tilgjengelig. Les mer om våre tjenester.

: