Din virksomhet i Norge er i trygge hender hos 

våre pålitelige og kvalitetsbevisste medarbeidere


Leinonen i Norge  er en del av  Leinonen Gruppen, som er en internasjonal tjenesteleverandør innen regnskap og rådgivning. 

Leinonen tilbyr regnskap, lønn, rådgivning, administrasjon og revisjon med 180 profesjonelle ansatte i 14 kontorer i 12 land: Finland, Sverige, Norge, Estland, Latvia, Litauen, Polen, Ungarn, Bulgaria, Hviterussland, Russland og Ukraina. 

Det sentralt plasserte Oslo-kontoret åpnet i september 2013. Med vår sterke internasjonale bakgrunn, har vi vært i stand til og raskt øke antall kunder i Norge. Solid erfaring innen regnskap, gode språkkunnskaper og avanserte regnskapsteknologier gjør oss til en pålitelig partner for din virksomhet i Norge.:
Leinonen i Oslo 

Din regnskapsfører i hjertet av det norske næringslivet

Norge er et av de få landene i Europa som har hatt en utmerket økonomisk utvikling de siste årene. Arbeidsledigheten er lav, oljerelaterte investeringer er ganske høy og den økonomiske veksten er sterk - til tross for den økonomiske uroen i enkelte andre deler av Europa.

Den stabile økonomien, sammen med Oslo sin sentrale beliggenhet, gjør byen til det perfekte stedet å etablere seg i - hvis du ønsker å gjøre forretninger i Norge.

Gjør Leinonen til din partner. Vi kan hjelpe deg med oppstart av din virksomhet, i tillegg til alt som er relatert til regnskap og økonomi. Les mer i Om oss.

Latest news

Leinonen Hviterussland er nå åpen for forretninger i Minsk May 08

Vi er glade for å informere våre kunder og partnere om at Leinonen har utvidet sin dekning av østeuropeiske markeder for å inkludere Hviterussland. Vårt kontor i Minsk er helt nytt og eies av vår overordnede enhet Leinonen Group, og tilbyr samme høykvalitets regnskaps-, lønns- og rådgivningstjenester som Leinonen er kjent for over hele Europa. Det nye kontoret forvaltes av finske hender på stedet av Tuomas M. Pukkala og ligger i hjertet av Minsks historiske sentrum på Zybitskaya Street 4.