Leinonen Norge tilhører Leinonen Group 


I Leinonen Group hjelper vi kundene med etablering og bidrar til at de skal lykkes i et stadig skiftende miljø ved å tilby høy kvalitet innen regnskap, rådgivning, lønn og administrasjon. Leinonen er kontinuerlig oppdatert på sine faglige kunnskaper. Samtidig er vi opptatt av en kontinuerlig utvikling av våre metoder og våre kvalitetssikringsteknikker, for derved å bidra til økt sikkerhet og komfort for våre kunders virksomhet.


Din pålitelige partner i utlandet


Regnskap, administrasjon, lønn og rådgivende tjenester tilbys av våre14 kontorer i Leinonen Group i 12 forskjellige land: Norge, Sverige, Finland, Estland, Latvia, Polen, Bulgaria, Ungarn, Ukraina, Hviterussland, Russland med kontorer i St. Petersburg og Moskva, samt Litauen med kontor i Vilnius og Kaunas. I tillegg har vi revisjonsselskapet Leinonen Revisjon i Latvia som også tilhører konsernet.

Finn ut mer om våre tjenester i andre land på konsernets nettsted, eller kontakt ditt lokale Leinonen Office.

:
Leinonen i Oslo 

Din regnskapsfører i hjertet av det norske næringslivet

Norge er et av de få landene i Europa som har hatt en utmerket økonomisk utvikling de siste årene. Arbeidsledigheten er lav, oljerelaterte investeringer er ganske høy og den økonomiske veksten er sterk - til tross for den økonomiske uroen i enkelte andre deler av Europa.

Den stabile økonomien, sammen med Oslo sin sentrale beliggenhet, gjør byen til det perfekte stedet å etablere seg i - hvis du ønsker å gjøre forretninger i Norge.

Gjør Leinonen til din partner. Vi kan hjelpe deg med oppstart av din virksomhet, i tillegg til alt som er relatert til regnskap og økonomi. Les mer i Om oss.

Latest news

Leinonen Hviterussland er nå åpen for forretninger i Minsk May 08

Vi er glade for å informere våre kunder og partnere om at Leinonen har utvidet sin dekning av østeuropeiske markeder for å inkludere Hviterussland. Vårt kontor i Minsk er helt nytt og eies av vår overordnede enhet Leinonen Group, og tilbyr samme høykvalitets regnskaps-, lønns- og rådgivningstjenester som Leinonen er kjent for over hele Europa. Det nye kontoret forvaltes av finske hender på stedet av Tuomas M. Pukkala og ligger i hjertet av Minsks historiske sentrum på Zybitskaya Street 4.