Leinonen Group er et internasjonalt selskap som tilbyr høy kvalitet innen rådgivning, regnskap, lønn og administrasjon. Vi er et selskap som vokser, er gjeldfri og har solid økonomi. Vi har tilbudt våre tjenester til et stort antall foretak, hovedsakelig utenlandske selskaper, på en profesjonell og troverdig måte gjennom de siste over 20 årene. Vi har 13 kontorer i 11 land; Norge, Sverige, Finland, Russland, Estland, Latvia, Litauen, Polen, Ukraina, Ungarn og Bulgaria. Vi har mer enn 150 regnskapsførere som arbeider med oss. Med nordisk eierskap, har vi innarbeidet nordiske verdier i alt vi gjør. I Oslo har vi kontor på Skøyen. 


Autorisert Regnskapsfører/ Regnskapsleder/Daglig leder


Vi har nå mulighet å tilby en 40-100 % stilling som autorisert regnskapsfører.
Hvis du samtidig ønsker å utvikle deg innen rådgivning - kan dette være en drømmejobb for nettopp deg!  SØK HER.

Vi søker autorisert regnskapsfører som skal jobbe med rådgivning og organisering av regnskapsarbeidet på vårt kontor, beliggende sentralt på Skøyen. 
Vi har kort gangavstand til offentlig kommunikasjon, både tog, buss 31 og trikk 13. I tillegg til å utføre rådgivning og regnskapsoppgaver, ønsker vi at den som ansettes i stillingen også vil bidra med opplæring og veiledning til våre junior regnskapsførere. 

Kvalifikasjoner : 

 • Må være autorisert regnskapsfører
 • Gode mellommenneskelige ferdigheter
 •  Har profesjonell fullskala regnskapserfaring - min. 2 år , gjerne fra regnskapsbyrå
 •  Er behagelig å kommunisere med på engelsk, både muntlig og skriftlig
 •  Har oppdatert kunnskap om de viktigste skattespørsmål
 •  Erfaring i å arbeide med internasjonale kunder
 •  Er problem- og løsningsorientert


Vi kan tilby :

 •  Fleksibelt og hyggelig arbeidsmiljø
 •  Interessante internasjonale kunder og allsidige oppgaver
 •  Utviklingsmuligheter i en raskt voksende profesjonell og internasjonal organisasjon
 •  Trygg arbeidsplass i et over 20-årig selskap som er gjeldfri og har solid økonomi
 •  40-100 % stilling etter ønske

SØK HER. 

Du kan også sende epost til adressen: contact@leinonen.no .   

:
Leinonen i Oslo 

Din regnskapsfører i hjertet av det norske næringslivet

Norge er et av de få landene i Europa som har hatt en utmerket økonomisk utvikling de siste årene. Arbeidsledigheten er lav, oljerelaterte investeringer er ganske høy og den økonomiske veksten er sterk - til tross for den økonomiske uroen i enkelte andre deler av Europa.

Den stabile økonomien, sammen med Oslo sin sentrale beliggenhet, gjør byen til det perfekte stedet å etablere seg i - hvis du ønsker å gjøre forretninger i Norge.

Gjør Leinonen til din partner. Vi kan hjelpe deg med oppstart av din virksomhet, i tillegg til alt som er relatert til regnskap og økonomi. Les mer i Om oss.

Latest news

Leinonen Hviterussland er nå åpen for forretninger i Minsk May 08

Vi er glade for å informere våre kunder og partnere om at Leinonen har utvidet sin dekning av østeuropeiske markeder for å inkludere Hviterussland. Vårt kontor i Minsk er helt nytt og eies av vår overordnede enhet Leinonen Group, og tilbyr samme høykvalitets regnskaps-, lønns- og rådgivningstjenester som Leinonen er kjent for over hele Europa. Det nye kontoret forvaltes av finske hender på stedet av Tuomas M. Pukkala og ligger i hjertet av Minsks historiske sentrum på Zybitskaya Street 4.