Foretaksadministrasjon
Generell administrasjon
- Fakturering
- Juridisk adresse og posthåndtering
- Betalingsformidling
- Kunderepresentasjon
- Registreringer
- Arkivering 

I alle foretak er det ulike administrative oppgaver som må utføres. Noen oppgver forbinder vi med fremgangsrik forretningsdrift, mens andre oppgaver hovedsakelig er relatert til lover og regler. Videre må selskapet ta seg av forretningstransaksjoner, i tillegg til at nasjonale myndigheter ofte krever visse prosedyrer på bestemte tider og steder. Ditt lokale Leinonen kontor kan på en enkel måte ta over disse oppgaver, som ofte er både vanskelige og tidskrevende.

Hos Leinonen er foretaksadministrasjon nært knyttet til våre regnskap og lønns-tjenester. Våre oppdrag innenfor foretaksadministrasjon inkluderer ansvar for betaling, fakturering og merverdiavgift i henhold til nasjonale regler og bestemmelser. Alt håndteres lett og komfortabelt av våre profesjonelle regnskapsførere.

Tjenesteoppdrag innenfor generell administrasjon, vil vi på Leinonen bidra til å gjøre virksomheten mer praktisk for våre kunder. På forespørsel kan vi for eksempel representere våre kunder overfor myndigheter, arkivere regnskapsmateriell og gi deg som kunde en juridisk postadresse og/eller posthåndtering.

For ytterligere informasjon, kontakt vårt kontor.

:
Leinonen i Oslo 

Din regnskapsfører i hjertet av det norske næringslivet

Norge er et av de få landene i Europa som har hatt en utmerket økonomisk utvikling de siste årene. Arbeidsledigheten er lav, oljerelaterte investeringer er ganske høy og den økonomiske veksten er sterk - til tross for den økonomiske uroen i enkelte andre deler av Europa.

Den stabile økonomien, sammen med Oslo sin sentrale beliggenhet, gjør byen til det perfekte stedet å etablere seg i - hvis du ønsker å gjøre forretninger i Norge.

Gjør Leinonen til din partner. Vi kan hjelpe deg med oppstart av din virksomhet, i tillegg til alt som er relatert til regnskap og økonomi. Les mer i Om oss.

Latest news

Leinonen Hviterussland er nå åpen for forretninger i Minsk May 08

Vi er glade for å informere våre kunder og partnere om at Leinonen har utvidet sin dekning av østeuropeiske markeder for å inkludere Hviterussland. Vårt kontor i Minsk er helt nytt og eies av vår overordnede enhet Leinonen Group, og tilbyr samme høykvalitets regnskaps-, lønns- og rådgivningstjenester som Leinonen er kjent for over hele Europa. Det nye kontoret forvaltes av finske hender på stedet av Tuomas M. Pukkala og ligger i hjertet av Minsks historiske sentrum på Zybitskaya Street 4.