Lønnskjøring


Lønn                      
Lønnsadministrasjon
- Lønn, beregning
- Ansatte dokumentasjon
- Lønn, dokumentasjon
- Lønns- og tariffavtaler
- Skatte
- Kontrakter og avtaler

Arbeidsoppgaver relatert til de ansattes lønn er en viktig funksjon i alle bedrifter. Vi tilbyr foretak et kostnadseffektivt system innen lønnsadministrasjon - som et alternativ til og selv å administrere lønn. Vanligvis er selskapene ikke store nok til å kunne ansette egne medarbeidere til lønningsarbeidet, eller de er utenlandske og derfor ikke har tilegnet seg tilstrekkelig kunnskap om nasjonal sysselsetting med hensyn til forskrifter og krav. Ofte er våre lønnsadministrative tjenester knyttet til våre regnskapstjenester på en fleksibel måte.

Med lønnskjøring/lønnsregnskap definerer vi på Leinonen at dette omfatter alle operative oppgaver relatert til beregning av lønn til ansatte og skattetrekk. I tillegg inkluderes også alle forberedelser som er nødvendige i form av dokumentasjonsinnhenting og oppbevaring av nødvendig og aktuell lønnsdokumentasjon.

Lønnsadministration defineres på Leinonen å omfatte et mere krevende tjenestetilbud, som f.eks.arbeid relatert til sysselsetting med utgangspunkt i gjeldende lover, regler, avtaler og opprettelse av kontrakter ved ansettelser, samt opprettholdelse av dokumentasjon i slike saker. Ut over ovennente kan vi på forespørsel også påta oss mere omfattende oppdrag innenfor lønns- og Human Resource (HR) området.

:
Leinonen i Oslo 

Din regnskapsfører i hjertet av det norske næringslivet

Norge er et av de få landene i Europa som har hatt en utmerket økonomisk utvikling de siste årene. Arbeidsledigheten er lav, oljerelaterte investeringer er ganske høy og den økonomiske veksten er sterk - til tross for den økonomiske uroen i enkelte andre deler av Europa.

Den stabile økonomien, sammen med Oslo sin sentrale beliggenhet, gjør byen til det perfekte stedet å etablere seg i - hvis du ønsker å gjøre forretninger i Norge.

Gjør Leinonen til din partner. Vi kan hjelpe deg med oppstart av din virksomhet, i tillegg til alt som er relatert til regnskap og økonomi. Les mer i Om oss.

Latest news

Leinonen Hviterussland er nå åpen for forretninger i Minsk May 08

Vi er glade for å informere våre kunder og partnere om at Leinonen har utvidet sin dekning av østeuropeiske markeder for å inkludere Hviterussland. Vårt kontor i Minsk er helt nytt og eies av vår overordnede enhet Leinonen Group, og tilbyr samme høykvalitets regnskaps-, lønns- og rådgivningstjenester som Leinonen er kjent for over hele Europa. Det nye kontoret forvaltes av finske hender på stedet av Tuomas M. Pukkala og ligger i hjertet av Minsks historiske sentrum på Zybitskaya Street 4.