Selskapsetablering

Skatterådgivning

Grenseoverskridende virksomhet
-Etablering
-Skatteregnskap        
-Ekspansjon 
-Oppkjøp
- Foretaksskatt
-Skatteplanlegging
-Avvikling
-Internasjonale skatter
-Selskapsstrukturering

Leinonen tilbyr et bredt spekter av profesjonelle konsulenttjenester,  både som en del av våre regnskapstjenester og i enkle, separate oppdrag. Å løse utfordrende saker til fordel for våre kunder er en naturlig del av vår internasjonale virksomhet. Noen av våre kontorer tilbyr også kunder en helhetlig konsultasjon innenfor bestemte kompetanseområder. Vi imøteser alle forespørsler innenfor vårt fagområde. Disse vil bli grundig analysert i hvert enkelt tilfelle før evt. oppstart av rådgivning og/eller løpende prosjektarbeidet. For oss er viktig å bli enige om resultatmål som er klare og målbare i hvert enkelt oppdrag - for å sikre tilfredsstillende resultater for kunden.


Med foretaksetablering definerer vi på Leinonen alt arbeid i forbindelse med etablering av ny virksomhet, utvidelse av eksiterende foretak og ekspansjon i nye markeder. I tillegg til å bistå med all dokumentasjon i forbindelse med etablering, kan vi også gi bistand ved avvikling og likvidasjon av selskaper på vegne av kunden.

Skatterådgivning i Leinonen er naturlig koblet til våre regnskapstjenester. Beskatning av internasjonale selskaper er i stadig endring og skatteregler er komplisert selv for selskaper som kun opererer i ett enkelt land. Sammen med skatteberegninger, selvangivelse og etterlevelse av avtaler, er råd om hvordan du kan optimalisere bedriftens skattebyrde uten tvil i din egen interesse.

Med rådgivning innen grensekryssende virksomhet, definerer vi på Leinonen - hjelp til foretak slik at de skal lykkes med sine virksomheter i det internasjonale markedet. Nye etableringsområder og foretaksenheter skaper nye spørsmål som må besvares i tillegg til mestring av nye og ulike utfordringer. Drift av grenseoverskridende forretningsvirksomhet påvirker så vel beskatning, rapportering og lønn som andre forhold i foretaket. Vi er etablert i 11 europeiske land og har inngående kunnskap om lokale skatter og det administrative ansvaret.

:
Leinonen i Oslo 

Din regnskapsfører i hjertet av det norske næringslivet

Norge er et av de få landene i Europa som har hatt en utmerket økonomisk utvikling de siste årene. Arbeidsledigheten er lav, oljerelaterte investeringer er ganske høy og den økonomiske veksten er sterk - til tross for den økonomiske uroen i enkelte andre deler av Europa.

Den stabile økonomien, sammen med Oslo sin sentrale beliggenhet, gjør byen til det perfekte stedet å etablere seg i - hvis du ønsker å gjøre forretninger i Norge.

Gjør Leinonen til din partner. Vi kan hjelpe deg med oppstart av din virksomhet, i tillegg til alt som er relatert til regnskap og økonomi. Les mer i Om oss.

Latest news

Leinonen Hviterussland er nå åpen for forretninger i Minsk May 08

Vi er glade for å informere våre kunder og partnere om at Leinonen har utvidet sin dekning av østeuropeiske markeder for å inkludere Hviterussland. Vårt kontor i Minsk er helt nytt og eies av vår overordnede enhet Leinonen Group, og tilbyr samme høykvalitets regnskaps-, lønns- og rådgivningstjenester som Leinonen er kjent for over hele Europa. Det nye kontoret forvaltes av finske hender på stedet av Tuomas M. Pukkala og ligger i hjertet av Minsks historiske sentrum på Zybitskaya Street 4.