Din virksomhet i Norge er i trygge hender hos 

våre pålitelige og kvalitetsbevisste medarbeidere


Leinonen i Norge  er en del av  Leinonen Gruppen, som er en internasjonal tjenesteleverandør innen regnskap og rådgivning. 

Leinonen tilbyr regnskap, lønn, rådgivning, administrasjon og revisjon med 180 profesjonelle ansatte i 13 kontorer i 11 land: Finland, Sverige, Norge, Estland, Latvia, Litauen, Polen, Ungarn, Bulgaria, Russland og Ukraina. 

Det sentralt plasserte Oslo-kontoret åpnet i september 2013. Med vår sterke internasjonale bakgrunn, har vi vært i stand til og raskt øke antall kunder i Norge. Solid erfaring innen regnskap, gode språkkunnskaper og avanserte regnskapsteknologier gjør oss til en pålitelig partner for din virksomhet i Norge.:
Leinonen i Oslo 

Din regnskapsfører i hjertet av det norske næringslivet

Norge er et av de få landene i Europa som har hatt en utmerket økonomisk utvikling de siste årene. Arbeidsledigheten er lav, oljerelaterte investeringer er ganske høy og den økonomiske veksten er sterk - til tross for den økonomiske uroen i enkelte andre deler av Europa.

Den stabile økonomien, sammen med Oslo sin sentrale beliggenhet, gjør byen til det perfekte stedet å etablere seg i - hvis du ønsker å gjøre forretninger i Norge.

Gjør Leinonen til din partner. Vi kan hjelpe deg med oppstart av din virksomhet, i tillegg til alt som er relatert til regnskap og økonomi. Les mer i Om oss.

Latest news

Leinonen styrker sin posisjon i Norge ved oppkjøp av Resultatcompagniet AS Feb 14

Leinonen Gruppen fortsetter sterk vekststrategi og styrker sin posisjon ved oppkjøpet av det norske regnskapsbyrået Resultatcompagniet AS