Vi søker regskapsfører  i Norge 

Vi har følgende stilling ledig i september/oktober:


Søk snarest ved å klikke her.


Leinonen tar vare på de ansatte


Leinonen Group er et internasjonalt selskap som tilbyr høy kvalitet innen regnskap, lønn, administrasjon og rådgivning. Vi er et selskap som vokser, er gjeldsfri og har solid økonomi. Vi har tilbudt våre tjenester til et stort antall foretak, hovedsakelig utenlandske selskaper, på en profesjonell og troverdig måte gjennom de siste 20 årene. Vi har 13 kontorer i 11 land - Norge, Sverige, Finland, Russland, Estland, Latvia, Litauen, Polen, Ukraina, Ungarn og Bulgaria. Vi har mer enn 150 regnskapsførere som arbeider med oss. Med nordisk eierskap, har vi innarbeidet nordiske verdier i alt vi gjør. 

Mer informasjon: www.leinonengroup.com 

:
Leinonen i Oslo 

Din regnskapsfører i hjertet av det norske næringslivet

Norge er et av de få landene i Europa som har hatt en utmerket økonomisk utvikling de siste årene. Arbeidsledigheten er lav, oljerelaterte investeringer er ganske høy og den økonomiske veksten er sterk - til tross for den økonomiske uroen i enkelte andre deler av Europa.

Den stabile økonomien, sammen med Oslo sin sentrale beliggenhet, gjør byen til det perfekte stedet å etablere seg i - hvis du ønsker å gjøre forretninger i Norge.

Gjør Leinonen til din partner. Vi kan hjelpe deg med oppstart av din virksomhet, i tillegg til alt som er relatert til regnskap og økonomi. Les mer i Om oss.

Latest news

Leinonen Hviterussland er nå åpen for forretninger i Minsk May 08

Vi er glade for å informere våre kunder og partnere om at Leinonen har utvidet sin dekning av østeuropeiske markeder for å inkludere Hviterussland. Vårt kontor i Minsk er helt nytt og eies av vår overordnede enhet Leinonen Group, og tilbyr samme høykvalitets regnskaps-, lønns- og rådgivningstjenester som Leinonen er kjent for over hele Europa. Det nye kontoret forvaltes av finske hender på stedet av Tuomas M. Pukkala og ligger i hjertet av Minsks historiske sentrum på Zybitskaya Street 4.